Kiraz Samsung Servisi ☎️ 0850 775 1815 ☎️ Atlas Teknik

kiraz samsung yetkili servisiAtlas Teknik Özel Kiraz Samsung Servisi

  • İzmir Kiraz Samsung Servis Ücreti

  • Atlas Teknik Özel ☎️ 0850 775 1815  ☎️ Kiraz Samsung Servisi olarak uygun fiyatlı klima kombi ve beyaz eşya servis hizmeti vermekteyiz.  İzmir Kiraz ilçesinde arıza tespiti veya fiyat vermek için gittiğimiz yerlerden bir işlem yapılmazsa 150 TL servis ücreti alıyoruz. Tamir, bakım veya yer değişimi gibi hizmetlerde bu ücret fiyatın içine dahildir ek servis ücreti alınmamaktadır.  

  • Samsung Klima Bakım Fiyatı 2023

  • Detaylı duvar tipi klima bakım fiyatımız 500 TL'dir. Klimanızın her bir parçasını söküp özel kimyasallarla temizliyoruz. Tekrar bir araya getirdikten sonra, gerekirse gaz akışını düzenleyerek hala düzgün çalıştığından emin oluyoruz. Klimanızın bakımını düzenli olarak yaptırırsanız, her yere su sızdırmaz veya damlatmaz ve cihazınızı ilk satın aldığınız zaman ile uzun süre kullanılmasına rağmen bakımının yapılmadığı zaman arasında hem verimlilik hem de elektrik tüketimi açısından bir fark olduğunu fark edersiniz. Bakımı yapılmamış bir klima her zaman sorun yaratan bir klima olarak bilinir; bakımı yapılmış bir klima ise beklentilere cevap veren, sağlığı tehlikeye atmayan ve her zaman tasarruf sağlayan bir klima olarak bilinir." Klima montaj için kullanılan malzemeye göre fiyatlandırma yapılmaktadır. 

  • Samsung Kombi Bakımı Fiyatı Radyatör Petek Temizliği Fiyatı

  • Kış aylarına girmeden yapılacak periyodik Samsung kombi bakım ücreti 500 TL'dir. Birden çok işlem yaptıracaksanız özel fiyat alabilirsiniz. Çeşitli temizleme aletleri ile radyatör petek temizleme 6 peteğe kadar ilaçlı petek temizlik fiyatı 500 TL Petek temizleme hizmetlerimiz sayesinde radyatörünüzün ısıtma verimliliği ve ısı seviyesi iyileştirilebilir. İzmir'de petek radyatör temizliği yapıyoruz. Ayrıca ısıtma sisteminiz için yedek parça satışı da yapmaktayız. Radyatörlerinizin evinizi daha verimli ve daha yüksek bir sıcaklıkta ısıtmasını istiyorsanız, peteklerin tortu ve kirlerden arındırılmış olması gerekir. Tortu ısıtma verimini düşürür ve çamurlu tesisatlarda bulunan diğer maddeler ısı seviyelerinin düşmesine neden olur. Isıtma verimini ve ısı seviyesini arttırmak istiyorsanız peteklerin temiz, suyun saf olması gerekir. Isıtma verimini düşüren tortu, çamurlu tesisattaki diğer maddeler ısı seviyesinin düşmesine neden olur. Bu nedenle radyatör temizliği çok önemlidir. Uzman ekibimiz evinize veya ofisinize gelerek İzmir ilçelerinde uygun fiyatlarla detaylı iç petek temizliği sağlamaktadır. Toplu temizlik için özel fiyatlandırma yapabilmekteyiz. Lütfen bugün fiyat teklifi alın!

Özel Kiraz Samsung Servisi

  • Firma: İzmir Samsung Servisi
  • Servis: Kiraz Samsung Servisi
  • İl-İlçe: Kiraz / İzmir
  • Sektör: Samsung Kombi, Klima, Beyaz Eşya, Televizyon
  • Adres: 1712 Sokak, No:44/A-D
  • Telefon: ☎️ 0850 775 1815  ☎️ 
  • Hizmet: Samsung, Servis, Montaj, Bakım

İzmir Samsung Servisleri


Aliağa Samsung ServisiBalçova Samsung Servisi
Bayındır Samsung ServisiBayraklı Samsung Servisi
Bergama Samsung ServisiBeydağ Samsung Servisi
Bornova Samsung ServisiBuca Samsung Servisi
Çeşme Samsung ServisiÇiğli Samsung Servisi
Dikili Samsung ServisiFoça Samsung Servisi
Gaziemir Samsung ServisiGüzelbahçe Samsung Servisi
Karabağlar Samsung ServisiKaraburun Samsung Servisi
Karşıyaka Samsung ServisiKemalpaşa Samsung Servisi
Kınık Samsung ServisiKiraz Samsung Servisi
Konak Samsung ServisiMenderes Samsung Servisi
Menemen Samsung ServisiNarlıdere Samsung Servisi
Ödemiş Samsung ServisiSelçuk Samsung Servisi
Seferihisar Samsung ServisiTire Samsung Servisi
Torbalı Samsung ServisiUrla Samsung Servisi



Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski