Konak Samsung Servisi ☎️ 0850 775 1815 ☎️ Atlas Teknik

kiraz samsung yetkili servisiAtlas Teknik Özel Konak Samsung Servisi

  • İzmir Konak Beyaz Eşya Kombi Klima Samsung Servis Ücreti

  • Atlas Teknik Özel ☎️ 0850 775 1815  ☎️  olarak uygun fiyatlı klima kombi ve beyaz eşya servis hizmeti vermekteyiz.  İzmir Konak ilçesinde arıza tespiti veya Konak Samsung Servis fiyatı vermek için gittiğimiz yerlerden bir işlem yapılmazsa 150 TL servis ücreti alıyoruz. Tamir, bakım veya yer değişimi gibi hizmetlerde bu ücret fiyatın içine dahildir ek servis ücreti alınmamaktadır.  

  • Samsung Klima Bakım Fiyatı 2023

  • Detaylı duvar tipi klima bakım fiyatımız 500 TL'dir. Klimanızın her bir parçasını söküp özel kimyasallarla temizliyoruz. Tekrar bir araya getirdikten sonra, gerekirse gaz akışını düzenleyerek hala düzgün çalıştığından emin oluyoruz. Klimanızı iyi durumda tutarsanız, sızıntı yapmaz veya her yere su damlatmaz. Bu da onu ihmal ettiğiniz durumlara kıyasla daha enerji verimli ve uygun maliyetli hale getirecektir. Bakımı yapılmamış bir klima her zaman sorun yaratan bir klima olarak bilinir; bakımı yapılmış bir klima ise beklentilere cevap veren, sağlığı tehlikeye atmayan ve her zaman tasarruf sağlayan bir klima olarak bilinir." Klima montaj için kullanılan malzemeye göre fiyatlandırma yapılmaktadır. 

  • Samsung Kombi Bakımı Fiyatı Radyatör Petek Temizliği Fiyatı

  • Kış aylarına girmeden yapılacak periyodik Samsung kombi bakım ücreti 500 TL'dir. Birden çok işlem yaptıracaksanız özel fiyat alabilirsiniz. Çeşitli temizleme aletleri ile radyatör petek temizleme 6 peteğe kadar ilaçlı petek temizlik fiyatı 500 TL Petek temizleme hizmetlerimiz sayesinde radyatörünüzün ısıtma verimliliği ve ısı seviyesi iyileştirilebilir. Yıllık bakım anlaşmaları da dahil olmak üzere her tür radyatör için geniş bir hizmet yelpazesi sunuyoruz. Teknik ekibimiz evinize veya ofisinize gelerek radyatörlerinizin tüm iç yüzeylerini derinlemesine temizleyecek ve böylece genel performanslarını artıracaktır. Petek Radyatör Temizliği İzmir. Radyatör temizleme fiyatları İzmir'in tüm ilçelerine hizmet vermekteyiz. Yedek parça satışımız vardır. Isıtma verimini ve ısı seviyesini arttırmak istiyorsanız peteklerin temiz, suyun saf olması gerekir. Isıtma verimini düşüren tortu, çamurlu tesisattaki diğer maddeler ısı seviyesinin düşmesine neden olur. Bu nedenle radyatör temizliği çok önemlidir. Uzman ekibimiz evinize veya ofisinize gelerek İzmir ilçelerinde uygun fiyatlarla detaylı iç petek temizliği sağlamaktadır. Toplu temizlik için özel fiyatlandırma yapabilmekteyiz. Lütfen bugün fiyat teklifi alın!

Özel Konak Samsung Servisi

  • Firma: İzmir Samsung Servisi
  • Servis: Konak Samsung Servisi
  • İl-İlçe: Konak / İzmir
  • Sektör: Samsung Kombi, Klima, Beyaz Eşya, Televizyon
  • Adres: 1712 Sokak, No:44/A-D
  • Telefon: ☎️ 0850 775 1815  ☎️ 
  • Hizmet: Samsung, Servis, Montaj, Bakım

İzmir Samsung Servisleri


✅ Aliağa Samsung Servisi✅ Balçova Samsung Servisi
✅ Bayındır Samsung Servisi✅ Bayraklı Samsung Servisi
✅ Bergama Samsung Servisi✅ Beydağ Samsung Servisi
✅ Bornova Samsung Servisi✅ Buca Samsung Servisi
✅ Çeşme Samsung Servisi✅ Çiğli Samsung Servisi
✅ Dikili Samsung Servisi✅ Foça Samsung Servisi
✅ Gaziemir Samsung Servisi✅ Güzelbahçe Samsung Servisi
✅ Karabağlar Samsung Servisi✅ Karaburun Samsung Servisi
✅ Karşıyaka Samsung Servisi✅ Kemalpaşa Samsung Servisi
✅ Kınık Samsung Servisi✅ Kiraz Samsung Servisi
✅ Konak Samsung Servisi✅ Menderes Samsung Servisi
✅ Menemen Samsung Servisi✅ Narlıdere Samsung Servisi
✅ Ödemiş Samsung Servisi✅ Selçuk Samsung Servisi
✅ Seferihisar Samsung Servisi✅ Tire Samsung Servisi
✅ Torbalı Samsung Servisi✅ Urla Samsung Servisi

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski